Jag ÄR O-Chefarn!

Jag ville bara att ni skulle få veta direkt från källan vem som egentligen är O-Chefarn.
Så här kan det alltså se ut när jag är inloggad på min msn... Jag är O-Chefarn./ Daniel "uppgiven men har insett faktum" Eriksson

Skolexempel.

Rubrik som överensstämmer med text.Rock´n roll

Polishögskolan öppet hus

      Thomas Björling under besöket på Polishögskolan.

Chefarn och Björling besökte på lördagen Polishögskolans öppna hus för att kika på Therese och hennes klasskamrater när de visade vad de sysslar med på sin utbildning. Case-övningar, hundförare och polishelikoptern var några av de inslag de fick se under dagen. Foton kommer inom kort. Här nedan övar Chefarn på att vara polis på en crime scene. Vinner han en Oscar för sitt agerande? Eller går priset till Therese månne?


Sista veckorna innan sommarn!


Yo mamas and papas!

Nu ä're banne me int långt kvar av terminen! Snart ska vi ju dela på oss, vilket är skit, så därför måste vi ju ha en gemensam och obligatorisk fest. En J1-gravöl innan det är sommar. Det har kommit förslag att ha festen på TORSDAG 4 JUNI efter den gemensamma skolmiddagen! Då åker vi nånstans allihopa å har det gott! Vad säger vi om det? Passar det bra? Inte bra? Andra förslag?

Sen är det brännbollsturneringen! Allt annat än att vi tar hem hela turneringen får räknas som ett stort misslyckande, så nu får vi se till att ladda ordentligt fram tills dess med duktigt med kolhydrater och mycket sömn!
Turneringen spelas 2 juni (tror jag det var).

Nån får ta på sig att skriva ihop och framföra ett sjukt mäktigt hänförar-tal i mäktig braveheart-anda innan första matchen! =)

Over and out.

/Chefarn almighty.
"Chefarn får inte ont - Chefarn GÖR ont!"

RSS 2.0