Hur en stroke känns från insidan

Jädrit spännande föredrag av en kvinna som beskriver sin stroke. Dessutom är hon hjärnforskare. Hon kom till insikt om ett och annat. Kolla in.

http://www.ted.com/talks/view/id/229

Redaktionsfest!I fredags var det redaktionsfest för J1. Fem tappra krigare slöt upp och hade en trevlig kväll först hos Emma och A.J. i deras lägenhet, sedan ute på Invito! På föresten visades det några fantastiska Pixar-kortfilmer och Chefarn var omåttligt road av dessa.
Det rådde delade meningar om vilket uteställe vi skulle besöka. På bilden nedan syns det tydligt att gruppen inte var överens i valet av uteställe. Gissa vem som fick sin vilja igenom?Bild från redigeringsrummet!


FYND!!


Fråga Oden!

Nu kan Du ställa dina personliga frågor till Oden elektroniskt! Vår sexolog Oden har nu startat en blogg där han via mail tar emot allmänhetens frågor i ämnet sex och samlevnad!

Gå in på http://sexologiskt.blogspot.com för mer info!

OBS! För er som tvivlar, det är inget skämt!

Trevlig helg!

Trevlig helg på er allihopa!

Vi har ju för tusan knappt setts de senaste veckorna känns det som! Hur är statusen i klassen? Någon som hunnit skaffa (fler) ungar? Åkt på utlandssemester? Bear fight?

/Chefarn.

Det finns hopp för tp -gänget!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Daniel_Johns

Nu kan Johan börja drömma igen.Kinky ko i family guy


Thomas lirar Mario på gura!

På begäran av Thomas är klippet borttaget!

RUBRIK-KROCK


Theo experimenterar!


Vår kreativa klasskamrat Theo Ekenstedt kände i förrgår för att prova ett experiment på hemfärden. Han ställde sin medhavda kaffekopp på motorhuven och skulle försöka köra från Strömbäck till Umeå utan att koppen välte. Se här ovan hur det gick...

RSS 2.0